Kerro ideasi – jätä toteutus meille

Voimme suunnitella yrityksellesi oman kuosin, joka toistuu henkilöstö- tai liikelahjoissasi, markkinointituotteissasi ja vaikka nettisivuillasi. Kauniilla kuosilla toteutettu tuote tulee varmemmin käyttöön kuin perinteinen logotuote. Kuosi yhtenäistää lahjat, jättää tilaa mielikuville ja viestii yrityksestäsi enemmän kuin pelkkä logo - historiasta, arvoista, tuotteista, asiakkaista - ja lopulta lisää myyntiä.

Onko sinulla idea lahjasta, jonka haluaisit toteuttaa? Kerro ideasi meille, me jalostamme siitä lahjan, joka on tyylikäs, laadukas ja toiveidesi mukainen. Myös täysin kotimaiset liikelahjat saat helposti meidän kauttamme. Kaikki tuotteemme ovat yhdisteltävissä erilaisiksi kokonaisuuksiksi ja jos haluat lisätä pakettiin vaikkapa oman tuotteesi tai jotain erityistä parhaalle asiakkaallesi, sekin onnistuu.

Suunnittelemme kanssasi paitsi lahjan, myös sen, millaisena se saajalle toimitetaan. Kokonaisuuteen voidaan liittää lahjakääre, kortti, erityinen viesti – kaikki on mahdollista! Kanssamme lopputulos on varmasti tyylikäs, yksilöllinen ja mieleenpainuva.

Viestilläsi ja logollasi varustettu kortti on piste i:n päälle. Korttiin voidaan painaa myös vaikka toimitusjohtajan allekirjoitus, sinun tarvitsee vain skannata se meille.

Hoidamme halutessasi lahjojen lähetyksen puolestasi. Toimita vain osoitteet, niin lahjat lähtevät niiden saajille sovitussa aikataulussa kauniisti pakattuna ja sinun viestilläsi varustettuna.