Tuotteet

Anna lahjan puhua puolestasi

Yksilöllisyys, design ja korkea laatu ovat ominaisuuksia, joista Helenatuote tunnetaan. Me uskomme että lahjan, myös liikelahjan, tulee olla persoonallinen ja jättää lahjan saajalle ainutlaatuinen ja positiivinen muisto lahjan antajasta. Tämä ajatus mielessämme koostamme jatkuvasti uudistuvan ja monipuolisen tuotevalikoimamme. Kotimaiset liike- ja henkilöstölahjat ovat erityinen ylpeytemme aihe.

Voit tutustua valikoimaamme vasemmanpuoleisesta valikosta, jossa tuotteemme on lajiteltu ryhmittäin. Tuoteperheiden alta löydät omat, Design by Helena –mallistomme, joka on kokonaisuudessaan oman suunnittelumme tulosta.

Kotimaisille puutuotteillemme sekä Suomen juhlavuoden teräskellollemme on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus.

Avainlippu

Tutustu, ihastu ja valitse omasi

Valitse valmis malli tai kerro meille, millaisen lahjan haluaisit antaa: me toteutamme sen. Voimme muokata olemassa olevan tuotteen toiveidesi mukaan, tai suunnitella sinulle kokonaan uuden.

Kokeile Suosikkilistaamme! Valitse listalle tuotteet, joista haluat saada tarjouksen ja lähetä lista meille. Suosikkilista ei ole ostoskori, joten se ei velvoita sinua millään tavalla. Voit myös pyytää lahja-asiantuntijamme paikalle henkilökohtaista tuote-esittelyä varten.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi meille!