Modernia tyyliä, kestävää kauneutta

Helenatuotteen korkealaatuiset ja kauniit liikelahjat ja henkilöstölahjat valmistetaan yli kahdenkymmenenviiden vuoden ammattitaidolla. Olemme tunnettuja paitsi laadukkaista tuotteistamme ja erinomaisesta palvelusta, myös omasta suunnittelustamme. Olemme hyvin tarkkoja materiaaliemme alkuperästä, toimittajistamme sekä tuotteidemme valmistustavoista. Toimittajavalinnoissamme suosimme suomalaisia yrittäjiä ja tuemme näin arvokasta suomalaista työtä ja ammattitaitoa. Olemme suomalaisen työn liiton jäsen ja kotimaisille puutuotteillemme sekä Suomen juhlavuoden teräskellollemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tehtaamme, joka käsittää toimiston lisäksi leikkaamon, ompelimon, pakkaamon ja varaston, sijaitsee Pohjois-Suomessa Oulun Haukiputaalla. Lahja-asiantuntijamme palvelevat sinua joka puolella Suomea. Työllistämme sesongista riippuen 20–30 henkeä, sekä epäsuorasti kymmeniä, ellei satoja suomalaisia käsityöyrittäjiä ja lahja-alan ammattilaisia.

Liikevaihtomme vuonna 2014 oli n. 3,7 miljoonaa euroa. Yritys on toiminut kannattavasti ja vakavaraisesti koko historiansa ajan ja olemmekin haluttu yhteistyökumppani.

Toimitusvarmuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Omilla, tiukoilla kriteereillämme mitattuna toimitusvarmuutemme on 98,7 %. Olemme asiakkaaseemme aina yhteydessä jos ongelmia on näköpiirissä, jotta voimme ratkaista ne etukäteen ja asiakkaan lahjanjakotilaisuutta vaarantamatta.

Toteutimme kattavan asiakastyytyväisyyskyselyn syksyllä 2014. Kyselyn perusteella asiakkaamme suosittelisivat meitä keskiarvolla 4,3 (asteikolla 1-5) ja vahvuuksiamme ovat ammattitaito, asiakaslähtöisyys, laatu ja toimitusvarmuus.

Panostamme jatkuvaan kehitykseen niin tuotteissa kuin palveluissammekin. Haluamme palvella asiakkaitamme yhä paremmin, ja syksystä 2015 lähtien asiakkaittemme on entistä helpompi olla meihin yhteydessä onlinemyynnin avulla. Lahja-asiantuntijamme palvelevat edelleen paikallisesti, mutta nyt asiakkaamme on helppo ottaa yhteyttä myös ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtä aikaa panostamme myös kokonaisvaltaiseen palveluun ja tuotekokonaisuuksien suunnitteluun.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Design by Helena – suomalaista muotoilua kunnioittaen

Design by Helena –tuotesarja on kokonaan oman suunnittelumme tuloksia, aina ideasta valmistukseen saakka. Ne valmistetaan kotimaisin voimin ja suomalaista muotoilukieltä seuraten. Laadukkaat Design by Helena –tuotteet ovat valintasi, kun haluat antaa lahjan, jossa on persoonallisuutta ja tyyliä.

Lue lisää Design by Helena –tuotteista