Helenatuote erottuu kotimaisilla tuotteillaan ja erinomaisella palvelullaan.

Tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta ja kotimaisia tuotteita

Liikelahjoihin, henkilökuntatuotteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunut pohjoissuomalainen Helenatuote tunnetaan tinkimättömästä asiakaspalveluasenteesta, hyvin palvelevasta toimintatavasta ja omasta suunnittelusta.

Meitä kiitetään myös laajasta kotimaisten tuotteiden valikoimasta, tuotteiden monipuolisuudesta ja toimintavarmuudesta.

Asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä eteenpäin huikealla arvosanalla 4,3 asteikolla 1–5 (Asiakastyytyväisyystutkimus 2014).

Hyvien lahjojen kokemus

Helenatuotteen vahvuudet kumpuavat yrityksen perustajan Helena Sarajärven visioista ja kokemuksesta.

Sarajärvi kiinnostui liikelahja-alasta miehensä Osmo Sarajärven työn kautta: toimessaan mies sai paljon liikelahjoja.

Sarajärvi määritteli hyvän liikelahjan olevan tyylikäs ja laadukas, positiivinen viesti lahjanantajasta lahjansaajalle. Hyvä lahja erottuu ja on henkilökohtainen viimeistelyä myöten.

Palvelua vaivattomasti ympäri Suomen

Perustettuaan Helenatuotteen vuonna 1989 Sarajärvi alkoi kiertää Suomea. Matkoista tuli yrityksen kannalta käänteentekeviä. Kentällä, käytännön työssä, kirkastui palvelukonsepti, jonka ansiosta liikelahjojen ja henkilökuntatuotteiden hankkiminen on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta yhä tänä päivänä.

Lahjaratkaisujasi ideoivat ja suunnittelevat Helenatuotteen omat myyjät, jotka palvelevat asiakkaitamme eri puolilla maata. He tapaavat sinut mielellään ja esittelevät saman pöydän ääressä jo valmiiksi ideoituja ehdotuksia siitä, millainen tuote olisi tilanteesi kannalta paras mahdollinen.

Perheyrityksenä kohti tulevaisuutta

Tänä päivänä Helenatuotteella työskentelee sesongin mukaan 20–40 työntekijää. Yrityksen tehdas – toimisto, suunnittelu, leikkaamo, ompelimo, pakkaamo ja varasto – sijaitsee Oulun Haukiputaalla.

Yritys siirtyi vuonna 2016 uuden perheen, Henna ja Antti Holmin, omistukseen Helena Sarajärven jäädessä eläkkeelle. Yritystä kohti tulevaisuutta luotsaavan nuoren yrittäjäparin tavoitteena on uudistaa ja kasvattaa yrityksen toimintaa edelleen mm. digitaalisten ratkaisujen kautta.

Myös tulevaisuudessa Helenatuote on tunnettu parhaista kotimaisista tuotteista. Se palvelee asiakkaittaan Suomen lisäksi kansainvälisesti ja tarjoaa näin mahdollisuuden hankkia laadukkaita ja yksilöllisiä lahjatuotteita eri puolille maailmaa.

Työntekijöiden näkökulmasta yritys on arvostettu ja haluttu työpaikka, rento ja innovatiivinen yhteisö, jossa toimintatavat, päämäärät ja intohimo palvella asiakkaita ovat yhteiset ja tulevaisuuteen uteliaasti ja luottavaisesti katsovat.