Oma tiimimme suunnittelee täysin uniikkeja tuotteita. Katso, mitä voit saada vain meiltä.

Täysin uniikkeja tuotteita vain Helenatuotteelta

Meillä Helentuotteella on erittäin pitkä kokemus liikelahjoista ja henkilökuntatuotteista. Kokemuksemme ansiosta pystymme palvelemaan sinua hiukan enemmän: meillä on oma tiimi suunnittelemassa täysin uniikkeja tuotteita.

Tunnistat suunnittelutiimimme tuotteet Design by Helena -merkistä. Design by Helena -lahjat voit saada vain meiltä. Tutustu Design by Helena -tuotteisiin.

Vain teille – yrityksesi oma lahja

Halutessasi ideoimme ja suunnittelemme yrityksellesi kokonaan oman lahjatuotteen. Oma lahja on paitsi persoonallinen viesti yrityksestäsi myös täysin ainutkertainen: voit olla varma, ettei samanlaista tuotetta ole tarjolla muualla. Laajasta yhteistyökumppaneidemme verkostosta valitsemme parhaat tekijät lahjallesi.

Oman suunnittelun tuotteet

Suunnittelutiimimme kehittää Helenatuotteiden omia lahjatuotteita ja kuoseja. Uutuustuotteet julkaisemme kahdesti vuodessa: kevät- ja syyskaudella.

Omissa tuotteissamme on erityisen paljon luonnonläheisiä lahjaideoita: runsaasti tutustumisen arvoisia puu- ja nahkatuotteita mutta toki myös paljon muuta.

Klassikkokuosit viehättävät vuodesta toiseen

Oman tuotesuunnittelumme ansiosta on syntynyt paljon erilaisia kuoseja. Näistä klassikoiksi ovat muodostuneet erityiset Talot, Koivut ja Metsä.

Tutustu lisää Design by Helena -tuotteisiin.

Palvelu

Palvelu

Vaivattomuus asiakkaillemme on tärkein lähtökohtamme.

Design by Helena

Design by Helena

Nämä lahjat voit saada vain meiltä.

Kotimaisuus

Kotimaisuus

Me suosimme kotimaista laatua ja joustavuutta.

Räätälöinti

Räätälöinti

Kun haluat, että lahjasi on vielä vähän enemmän.