Me autamme sinua erottumaan – vaivattomasti ja suunnitelmallisesti.

Erotu vaivattomasti ja suunnitelmallisesti

Panostamme siihen, että asiakkaanamme saat meiltä juuri sitä, mitä haluat. Olemme rakentaneet palvelukonseptimme sellaiseksi, että se auttaa sinua erottumaan erinomaisilla liikelahjoilla ja henkilökuntatuotteilla.

Säästä aikaa ja vaivaa

Tapaaminen myyjämme kanssa kannattaa. Se säästää aikaa ja vaivaa, sillä myyjämme suunnittelee sinulle tuoteratkaisuista ehdotuksia jo etukäteen ja esittelee ne tapaamisessanne. Jatkatte yhdessä ideoiden kehittämistä niin, että lopputuloksena on tilanteeseen ja tarpeeseen paras lahjatuote tai tuote henkilökunnalle.

Lahjaa suunnitellessanne myyjämme huomioi myös tavan, jolla lahja on tarkoitus antaa eteenpäin. Lisäksi käytte läpi toimitukseen ja postitukseen liittyvät yksityiskohdat sekä palvelumme niissä. Vaivattomimmillaan et vastaa edes tuotteen tai tuotekokonaisuuden postittamisesta.

Tapaaminen myyjämme kanssa sovitaan aina etukäteen puhelimitse.

Yhdistele uniikki kokonaisuus

Meillä on periaatteena, että asiakkaamme voi rakentaa lahjakokonaisuuden haluamistaan tuotteista. Se tarkoittaa, että voit yhdistää kaikkia tuotteitamme lahjaseteiksi. Emme rajoita koottavien tuotteiden valikoimaa, vaan meiltä saat lahjakokonaisuuden juuri niistä tuotteista, joista haluat.

Lisäksi meillä on paljon valmiita lahjasettejä, joihin voit tutustua tuotevalikoimassamme.

Lahja valmis annettavaksi

Helenatuotteelta tilaamasi lahjat ovat aina viimeisteltyjä ja valmiita annettaviksi.

Hoidamme paitsi lahjan logotuksen myös pakkauksen ja kortin – kaikki haluamallasi tavalla vaikkapa yrityksesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Voit luottaa toimitusvarmuuteen myös sesonkina

Toimitusvarmuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Omilla, tiukoilla kriteereillämme mitattuna toimitusvarmuutemme on 98,7 %.

Jos kuitenkin jostakin syystä ilmenee ongelmia, olemme aina erikseen yhteydessä kanssasi. Ennakoimalla mahdolliset haasteet voimme ratkaista ne etukäteen – prosessia vaarantamatta.

Palvelu

Palvelu

Vaivattomuus asiakkaillemme on tärkein lähtökohtamme.

Design by Helena

Design by Helena

Nämä lahjat voit saada vain meiltä.

Kotimaisuus

Kotimaisuus

Me suosimme kotimaista laatua ja joustavuutta.

Räätälöinti

Räätälöinti

Kun haluat, että lahjasi on vielä vähän enemmän.