Oma setti, kuosi, tuote tai pakkaus. Tutustu mahdollisuuksiin personoida tuotetta vielä hieman enemmän.

Yksilöllisen tuotteen avaimet

Asiakkaan kuuluu saada sitä, mitä hän haluaa. Siksi me olemme panostaneet erityisesti siihen, että lahjasta tai henkilökuntatuotteesta saa niin persoonallisen ja yksilöllisen kuin toiveissa on.

Oma lahjasetti

Asiakkaanamme voit rakentaa lahjakokonaisuuden itse. Se tarkoittaa, että voit yhdistää kaikkia tuotteitamme lahjaseteiksi.

Lahjakokonaisuus yllättää, ilostuttaa, hauskuttaa ja vaikuttaa. Persoonallisimmillaan se yhdistää asioita, joista syntyy täysin uudenlainen – käsin kosketeltava – keino kiinnittää huomiota yritykseesi ja muistaa se. Lahjasetin lähtökohtana voi olla esimerkiksi yrityksesi slogan, arvot tai tarina.

Haasta lahja-asiantuntijamme ideoimaan yrityksesi oma ainutlaatuinen lahjakokonaisuus!

Oma kuosi

Halutessasi saat meiltä tuotteeseen yksilöllisen kuosin, jonka Helenatuotteen oma tiimi suunnittelee vain ja ainoastaan yrityksesi käyttöön.

Oma kuosisi voi olla täysin uniikki, tai se voidaan luoda yrityksesi ilmettä soveltaen. Se on kädenjälkesi, perinteistä logotuotetta persoonallisempi ja erottuvampi tunniste, joka viestii esimerkiksi yrityksesi arvoista, historiasta, palveluista tai muusta teille tärkeästä asiasta.

Kun lahjanhankinta on seuraavan kerran ajankohtainen, voit hyödyntää kuosia uudelleen jossakin toisessa tuotteessa. Näin lahjoistasi alkaa kertyä sarja, jota odotetaan ja arvostetaan.

Oma tuote

Lahja tai henkilökuntatuote voi olla alusta loppuun yrityksellesi suunniteltu ja valmistettu: toista samanlaista tuotetta ei tule vastaan.

Me Helenatuotteella vastaamme lahjan ideoinnista ja suunnittelusta toiveidesi mukaan. Yhteistyökumppaneidemme laaja verkosto mahdollistaa sen, että ainutkertaisille lahjaideoille löytyy vaivattomasti tekijänsä.

Oma pakkaus

Pakkaamme Helenatuotteella lahjasi personoidusti lahjapakettia ja korttia myöten. Näin jo lahjan viimeistely – esimerkiksi pakkauksen ja kortin väri, kuosi tai logotus – on viesti, joka yhdistää lahjan yritykseesi ja tukee osaltaan brändisi viestiä, ilmettä ja tarinaa.

Kansainvälisessä yhteydessä lahjan viimeistelyllä on erityisen suuri merkitys. Viimeistely on viesti kunnioituksesta. Samalla se kertoo omaa kieltään toisen kulttuurin ymmärtämisestä ja huomioon ottamisesta.

Palvelu

Palvelu

Vaivattomuus asiakkaillemme on tärkein lähtökohtamme.

Design by Helena

Design by Helena

Nämä lahjat voit saada vain meiltä.

Kotimaisuus

Kotimaisuus

Me suosimme kotimaista laatua ja joustavuutta.

Räätälöinti

Räätälöinti

Kun haluat, että lahjasi on vielä vähän enemmän.