Loihen valikoiman parhaimmiston ja omat designtuotteemme löydät täältä. Mallistoamme täydentää kuvasto, josta löydät valikoituja tekstiilejä, sekä lahja- ja jakotuotteita.

Tuotevalikoimamme jakautuu kolmen kategoriaan: liikelahjat, yritystekstiilit ja jakotuotteet. Tervetuloa tutustumaan laajaan tarjontaamme!

Vastuulliset liikelahjat

Liikelahja on erinomainen tunnustus asiakkaalle hyvästä yhteistyöstä, ja samalla yritys saa eleellään positiivista mainetta. Liikelahja voi olla myös kiitos hyvin sujuneesta projektista tai yhteistyöllä saavutetusta tavoitteesta. Lahjan voi antaa myös täysin työn ulkopuolisesta asiasta, kuten merkkipäivän johdosta tai juhlapäivän kunniaksi. Liikelahjan antaminen ei koskaan ole huono idea, vaan muistaminen persoonallisella lahjalla piristää lahjan saajan mieltä poikkeuksetta.

Loihen laaja valikoima kattaa monipuolisen joukon erilaisia vaihtoehtoja. Tarjoamme vastuullisesti tuotettuja ja ekologisia liikelahjoja sekä kotimaista osaamista edustavia tuotteita, aina puukoista taskulamppuihin ja juomapulloista sateenvarjoihin. Tästä joukosta löydät varmasti asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi sopivan yllätyksen!

Laadukkaat yritystekstiilit

Yhdenmukaiset, toiminnalliset asut ja asusteet vahvistavat tiimihenkeä ja tekevät työskentelystä miellyttävää ja turvallista. Myyjämme osaa ehdottaa sopivia tuotteita valikoimistamme ja auttaa sinua ratkaisemaan, mikä voisi olla yrityksellesi paras tapa vahvistaa yrityksen näkyvyyttä tapahtumissa tai työssä. Loihen valikoimasta löydät runsaasti erilaisia paitoja, housuja, pipoja, sukkia, takkeja, sekä paljon muuta. Avuliaat myyjämme auttavat juuri sinulle sopivan tuotteen löytämisessä.

Yritystekstiileihimme lukeutuvat muun muassa Loihen ekotuotteet, joissa ekologisuus ja ympäristöystävällisyys korostuvat tavallistakin enemmän. Osa tuotteistamme on valmistettu vaateteollisuuden tekstiilijätteestä, jossa jäte on lajiteltu värien perusteella ja sitten kehrätty uudestaan langaksi.

Monipuoliset jakotuotteet

Jakotuotteet ovat olennainen osa yrityksen markkinointia ja erinomaista materiaalia jaettavaksi tapaamisten yhteydessä, tai esimerkiksi messuilla. Hyvin suunnitellut ja toteutetut mainoslahjat ja jakotuotteet jättävät kohtaamisesta ja yrityksestäsi hyvän kuvan, joka säilyy mielessä vielä pitkään tapaamisen tai muun kontaktin ottamisen jälkeen.

Tarjoamiemme jakotuotteiden joukosta löytyy esimerkiksi kasseja, kyniä, avaimenperiä, putkihuiveja ja paljon muuta. Tee valintasi oman yrityksesi imagon tai tarpeen mukaan!

Tuotevalikoima